HIGIÉNIA

Bevezető

Egyensúlyban tartani a 21. századi higiéniás igényeket a növekvő költségvetési problémákkal nehéz dolog a környezet, az alkalmazottak és az általános biztonságára nézve is. Ezzel a problémával minden kormányzati ügynökség, üzlet és egyéni fogyasztó szembe kell, hogy nézzen. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a személyes biztonság és a szervezeti hatékonyság, két, egymást kizáró dolog. A Sagewash™ Sanitizer, a világ leghatékonyabb fertőtlenítő rendszere mindezt megváltoztatja. Kutatók találták fel és szabadalmaztatták a Sagewash™ Sanitizer-t, mely annyira innovatív, egyedi és hatékony, hogy a legtöbb fertőtlenítő rendszer újragondolásra szorul.

A Sagewash™ Sanitizer felhasználók mind a munkahelyen, mind otthoni környezetben jelentősen növelik a biztonságot, miközben csökkentik a költségeket.

SAGEWASH™ SANITIZER ELLENBEN A HÁZTARTÁSI FERTŐTLENÍTŐKKEL (HYPO, DOMESTOS)

A háztartási fertőtlenítők (hypo, Domestos) általános félreértelmezése és rosszul való használata miatt, szükséges, hogy eloszlassunk két pontatlan és veszélyes tévhitet vele kapcsolatban (nátrium hipoklorit)